Zoeken
  • bartsterkendomotion

Collega gezocht!

Om de werking van het team van service engineers in goede banen te leiden en zo onze klanten te kunnen blijven voorzien van de beste dienstverlening, zijn wij voor ons kantoor in Schoten op zoek naar een polyvalente:

BACKOFFICE MEDEWERK(ST)ER (Vol- of deeltijds)

Als Backoffice Medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het leggen van de dagdagelijkse plannings-puzzel: onze engineers, de materialen en de testtoestellen moeten zo efficiënt mogelijk ingepland worden. Je tracht zoveel mogelijk op langere termijn in te plannen, maar kan ook snel inspelen op onvoorziene omstandigheden of extra vragen van de klant. Je bent de draaischijf tussen de klanten, de field engineers en de project engineers, je bent van alles op de hoogte en houdt het overzicht over alle lopende opdrachten. Kwaliteit en klantentevredenheid zijn jouw stokpaardje en draag je uit naar de rest van de organisatie.

Daarnaast help je mee in de verwerking van onze urenregistratie, en kan ook onze sales rekenen op jouw hulp bij het opstellen van offertes en de opvolging van bestelbonnen. Door die veelzijdigheid, en doordat je makkelijk kan switchen tussen verschillende taken, help je mee ons kantoor als een goed geoliede machine te laten draaien. Daar haal je dan ook je eer uit.

De geschikte kandidaat…

  • is flexibel en past zich vlot aan veranderende omstandigheden en diverse persoonlijkheden aan;

  • werkt gestructureerd en accuraat;

  • is een teamplayer die ervan overtuigd is dat het geheel meer is dan de som van de delen;

  • is een initiatiefnemer die zaken naar zich toe trekt, anticipeert op problemen, en meedenkt in het Domotion-verhaal;

  • is iemand waarop we kunnen bouwen en vertrouwen;

  • spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels, en kan zich op een professionele manier verstaanbaar maken in het Frans;

  • kan vlot werken met Microsoft Office; ervaring met Navision is een pluspunt.

Het aanbod Domotion is een ambitieuze KMO die kwaliteit, duurzaamheid en samenwerking met de klanten voorop zet. Wij investeren continu in onze mensen, en zorgen voor opleidingen en degelijke werkmaterialen. Wij vinden een vriendschappelijke sfeer, een correcte work-life balance en een goede teamgeest heel belangrijk, omdat we ervan overtuigd zijn dat in zo’n omgeving iedereen het beste van zichzelf kan geven. In ruil voor jouw prestaties wordt een marktconform salaris geboden, aangevuld met een pakket van extralegale voordelen. Deeltijds werk is geen probleem in deze functie.

Interesse? Stuur dan meteen je sollicitatiebrief met cv via e-mail naar bart.sterken@domotion.be. Je kandidatuur wordt discreet behandeld en je krijgt steeds een persoonlijk antwoord.

118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Om de werking van het team van service engineers in goede banen te leiden en zo onze klanten te kunnen blijven voorzien van de beste dienstverlening, zijn wij voor ons kantoor in Schoten op zoek naar

NICE!